Postanite i Vi dio tima, koji Vam pruža mogućnost napredovanja.

Prijave putem telefona 051/466-066 ili putem društvenih mreža

Priča o zaposlenima

POvo je priča o koleginici Mirjana Lovre, koordinatoru Industijske pekare. Biti koordinator Industrijske pekare nije nimalo lako imajući u vidu da Industrijsku pekaru Žitopeke čini sedam odjeljenja, te da pekara radi 24 sata.Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Bilo bi za očekivati da svaki zaposleni ima priču za sebe, ali u ovom slučaju naše kolege Gorana i Goran su neodvojiva cjelina, te zaslužuju zajedničku priču. Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Sa željom da što bolje predstavimo našeg kolegu Ritan Ljubišu, pitali smo njegove radne kolege, ali i rukovodioce, koja je prva asocijacija i šta bi izdvojili kao njegovu glavnu karakteristiku. Odgovori su bili: pouzdan, tačan, odgovoran, vrijedan, pedantan... Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo našu koleginicu Danijelu Vranješević, tim lidera maloprodajnog objekta Integra. Nekada ljudi misle da je prodaja jednostavna, ali nisu upravu. Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Ovo je priča o našem radniku, pekaru, priča o običnom čovjeku i velikom životu. Skroman, onako kako to priliči velikim ljudima, jer skromnost nije za svakoga, ona lijepo stoji samo onima koji bi imali zbog čega biti neskromni, a takav je naš pekar Dragan Vrućinić. Kada smo ga zamolili da nešto kaže o sebi, više je pričao o svojim kolegama, njihovim vrlinama i zalaganju nego o sebi. Više pročitajte na našem Facebook ili Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Mi u Žitopeci samo kažemo Zelić i svi zaposleni, bez obzira da li su ga lično upoznali ili ne, znaju da se radi o radniku, “ majstoru za pice“ Željku Zeliću, koji je više od dvije decenije u Žitopeci. Radnik sa samo jednim pečatom u radnoj knjižici, pečat - „ Žitopeka“! Ostatak priče možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Svaki čovjek, jedna priča...Ovo je priča o našem kolegi, Igoru Veselinoviću, menadžeru nabavke. Skroman, onako kako to priliči jednostavnim, spontanim ljudima, Igor je zamolio da predstavimo nekoga od radnika, jer kako kaže „jako je puno zaposlenih koji zaslužuju pohvalu možda, ako ne i više nego ja.“Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.

Priča o zaposlenima

Priču o kolegi Draganu, koji je više od dvije decenije u Žitopeci, započećemo sloganom koji bi možda na najbolji način opisao njega i njegov život: “Put do uspjeha je trnovit, ali nema nazad!” Kompletnu priču pročitajte na našoj Fb i Instagrram stranici.

Priča o zaposlenima

Predstavljamo našu mladu koleginicu Draganu Petković iz Teslića. Da je svaki čovjek sebi najbolja preporuka primjer je koleginica Dragana, koja kaže: “Nisam imala nikakvu preporuku za rad, poslala sam samo CV, došla na razgovor u Žitopeku i dobila priliku da se dokažem”. Cijelu priču možete pročitati na našem Facebook i Instagram profilu.